Feel free to let people know how you really feel.

Long time, no see.
Det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Jag hade en awesome midsommar med mina fina tjejer.
Jag vet inte om jag sover för mycket eller för lite, men pigg är jag då aldrig... Sol och sömnproblem är ett dåligt team har jag dock märkt. Var på stan och låg ute i sfparken i några timmar igår, när jag kom hem vid 17 - 1730 så somnade jag i soffan direkt, sov nonstop till 2030. Det var dumt. Men jag kunde inte låta bli, jag var helt förstörd i kroppen, och det är jag nu också.
Jag ska strax ta med Vita ut på en liten promenix och sedan sätta mig ute i solen ett tag, jag kommer förmodligen dö av uttmattning sedan men man måste ju passa på att sörpla i sig lite sol när det finns tillfälle.

Och till helgen är det wheels! Jag är så sjukt peppad så det är inte sant. Jag vet inte vad jag ska göra men kul ska jag banne mig ha. Jag älskar wheels, det är det roligaste som händer i Umeå på hela året. Det är awesome. Bra stämning, mycket folk och mycke fina bilar. Kan inte bli bättre.

Ikväll ska jag hänga med Kristoffer, det är awesome det också. Imorgon börjar twin peaks, DET är freakin awesome!


Bullshit! You're telling me I have a chick's disease.

Jag har en thing for Ryan O'Reily i Oz. Han är kingen.
Har man inte sett Oz så är det fan på tiden att man gör det.


I got the feeling that something ain't right

Jag låg och kollade på The people vs Larry Flynt inatt. När den slutade så somnade jag.  En timme eller två senare så vaknar jag upp, förstår inte vars jag är, hur mycket klockan är och tror att jag är försenad till något. Har jag varit ute med hunden, har jag sovit bort en hel dag, varför har inte mamma väckt mig, vad fan gör jag på soffan, är bara några av dom tankarna som susade genom mitt huvud. Tillslut hittar jag telefonen och ser att klockan är 04.22 typ. Då börjar det klarna i huvudet och lite av paniken försvinner. Men fyfaaaan vad jag hatar sånt där.

Min filmblogg, ta en titt vettja!

But I know this much is true: I wanna do bad things with you.

Det händer mycket just nu! Jag har tagit studenten, brytit upp med Adam, flyttat hem till mamma och lever livet som aldrig förr!

Hela förra veckan var ju bara awesome på alla sätt och vis. Mys med Ida-Lisa, studenten, fest, fest, fest!
Jag har mycket att skriva men ingen lust att göra det, så därför tänker jag inte göra det heller. Det ska nog bli mitt livsmotto. Har jag ingen lust att göra något, då ska jag banne mig inte göra det heller!


Hey you, hey you, finally you get it.
The world ain't fair,
Eat you if you let it.


RSS 2.0