Marie Plosjö

Jag har läst Marie Plosjös blogg i några månader, jag tycker hon verkar vara en vettig och sympatisk människa. Nu dom senaste dagarna så har hon berättat om hur hon blev våldtagen för några år sedan av en känd fotograf. Hon hänger inte ut denna fotograf när hon berättar utan hon kallar honom för "Spider", precis som hon har figurerade namn på alla andra också antar jag. Hur som helst, det är väldigt intressant att läsa om hur hon blev våldtagen, inte vågade anmäla och hur han har svinat ner hennes liv sedan dess.
Hon har skrivit ner den här händelsen och hela hennes historia i flera delar, och i sista delen får man veta att det är en blogg som har skrivit "Spiders" sida av saken. Den här Spider som har våldagit henne är Bingo Rimér och bloggaren som har skrivit hans version av saken är ju då hans tjej och mor till hans barn, Katrin Zytomierska.

Jag blir så arg när jag läser inlägget som hon har skrivit, jag ska väl inte dömma någon som inte har blivit dömd, men det tänker jag fan göra iallafall. Jag har aldrig tyckt så mycket om Bingo Rimér, jag tycker han är sliskig, och det här gör inte saken bättre.

http://www.mondoblog.se/marieplosjo/kategori/Minnen
Där har Marie skrivit ner sin version. Man kan behöva gå bak några sidor för att hitta till första delen.

http://finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1175872
Och Katrins/Bingos version.

Blixt och dunder

Då var första åskvädret för i år här. Jag älskar det! Jag blir så fullständigt lugn och lycklig när det åskar och blixtrar! Och luften blir så ren efter att det har åskat. <3

Ja, justdet..

Idag har jag gjort klart samhällskunskapen. Så skönt! Så hädanefter så är jag ledig måndagförmiddagar men har fortfarande bild på eftermiddagen. Väldigt oskönt dock. Sedan så har jag bara en timme svenska på tisdagförmiddag. Fordon är alltbra underbart att gå:)

Satt bakom två tanter på bussen från vännäs mot stan idag. Redan i vännäsby uppmärksammade jag den överdrivna konsumtionen av orden "ja justdet". När vi kom till umedalen började jag räkna hur många gånger dom skulle hinna säga det innan vi kom fram till busstation. Sexton gånger. SEXTON JÄVLA GÅNGER! Tur att jag inte räknade ända från vännäs, det hade väl blivit uppemot 347 gånger isånnafall. När vi var utanför noila ungefär, då höll jag banne mig på att bryta ihop. SEXTON GÅNGER!
Ghrrrrr!!!!!

If I only could I'd set the world on fire

Jag har inget att berätta just nu så jag tänker inte göra det heller.

RSS 2.0