Lat kisse

Hahahaha det hände nyss en rolig sak.

Jag skulle gå in till toaletten när jag upptäcker att det det låg en liten lurvboll vid namn Kira ivägen. Precis utanför toalettdörrsöppningen låg och och flackade ut sig. Jag såg på henne att hon skulle bli grinig om jag försökte lyfta iväg henne, så jag tänkte att jag stänger dörren sakta och säkert så hon förstår att hon är ivägen. Sagt och gjort, jag börjar stänga dörren mycket sakta, hon flyttar sig inte en millimeter, så jag fortsätter. När dörren snuddar vid hennes små lurvfötter så drar hon in dom lite mot kroppen, men flyttar sig inte. Så jag fortsätter. När dörren är så nära att hon måste flytta på sig för att inte bli överkörd av dörren, vad gör hon då? JO, hon RULLAR RUNT ett varv. Så jag fortsätter att stänga dörren och när den tar i henne igen så snurrar hon ÄNNU en gång och sedan fortsätter hon snurra tills jag kan stänga dörren.
Vilken pajaskatt! Latare får man ju banne mig leta efter!


Alkohol och förkylningar

Två dagar av mer eller mindre alkohol efter en hårdarbetande vecka är slitsamt. Att jag har någon superförkylning gör inte saken bättre. Det värsta snorande har slutat men nu har jag en fruktansvärd hosta istället.

Jag försöker träna inför samhällskunskapstestet som vi har imorgon. Blöh, varför skjuter jag alltid upp saker såhär. Naturkunskapsprov har jag på tisdag också. Huuuuuvva.

Bakismat låter jäävligt lockande.

"2012" kontra "Land of the lost"

Jag har glömt att berätta en sak. Jag såg en film i fredags. 2012. Och den var värdelös. Den är med på min topp 3 sämsta-film-lista. Jag är för mycket av en realist för att den där amerikanska skiten ska funka för mig. Filmen var ju först och främst så amerikansk den kan bli, sedan så har jag redan sett den där filmen tidigare! .. Med andra skådespelare och lite skillnader i handling, men annars så var det inget nytt. Skilda föräldrar, den frånvarande pappan ska ta hand om barnen, världen börja gå under, pappa kirrar biffen och mamma och pappa blir ihop igen och alla levde lyckliga i alla sina dar.
Jag ifrågasatte en del händelser i filmen som min realistiska sida inte kunde acceptera. Det klena taket på en av superbåtarna, varför Woody Harrelson inte dog av tryckvågen från jättevulkanen och hur dom kunde flyga till kina så fort. Det var lite fler småtjaffs också, men det kommer jag inte ihåg just nu, för jag såg en awesome film igår!
Will Ferells nya film, Land of the lost. Den var kick-fucking-ass!
Jag kan ibland tycka att många av hans filmer blir lite för mycket, men detta var en perfekt slötittarfilm som var mycket roligt. Så, ska du se en film, se Land of the Lost, inte 2012!

How it ends

http://www.youtube.com/watch?v=MbZM6ZSlvvY

Låten får tala för sig själv. <3

Tennspacklat

HELG!
Idag fortsatte jag tennspackla och slipade ner det. Testade förövrigt tennspackla när skärmen var upprätt, det var ju typ omöjligt, svinsvårt att få fast tennet på skärmen utan att allt bara ralade ner på golvet. Sedan har jag faktiskt inte gjort något mer! Vi blev bjudna på fika efter lunch, det satt ba fint.

Imorgon ska jag äta, snacka skit och dricka vin med tjejerna! Det är tråkigt att man tappar mycket kontakt med folk när man går skola i vännäs.. Det blir så olika umgängeskretser. Men hur som haver! Det blir nog kickass imorgon, kan inte gå fel.
Söndagen kommer jag viga åt bakismat och självömkan.
Sen är helgen över och det är skola igen på måndag och tisdag. På onsdag ska jag börja rostlaga en bil, blir skoj, böja plåt och svetsa! Det var banne mig riktigt roligt att svetsa, jag längtar!

De är lite jobbigt att sitta på den här datorn, den är så liten och pluttig i jämförelse med den som jag brukar använda.. Men den är på lagning så jag får gott sitta här och bli smått vansinnig. Det finns inte ens några bilder på den här puttefnaskdatorn! Ska se om jag hittar någon gammal bild från min Jordanienresa som kan liva upp stämmningen.

Nu jääävlar ska jag äta bullens pilsnerkorv tills jag dör!


Jag gillar bilden, jag saknar värmen och Jordanien!

Svetsa

Idag har jag svetsats för första gången i mitt liv, det var roligt!
Orkar inte skriva mer ingående om något idag, det gör jag någon annan gång.

Over and out

En zoopåse full av besvikelse.

Okej. Nu är jag mycket besviken! Köpte en ZOOpåse i söndags på statoil. Har gått och sett fram emot den nu i två och en halv dag. Nu tog jag fram den och tänkte avnjuta den tillsammans med ett glas iskall cola. Tog en zoo och efter första tuggan satt den fast i mina tänder! DOM ÄR FÖR GEGGIGA! Dom klibbar fast bara jag tänker på att tugga! GAAH! Så här lurad och förnedrad har jag nog aldrig tidigare känt mig i hela mitt liv!

Whitesnake - The Deeper The Love

Jag älskar Whitesnake!

When I look back
On everything I've done
I know you must have cried
A river of tears,
But, you were there
When I was feeling low
To walk me through my darkest fears.

So when the sun goes down
An' those nights grow colder,
I will be there
Looking over your shoulder.

An' the deeper the love
The stronger the emotion,
An' the stronger the love
The deeper the devotion.

There were times
I almost let you go
When I thought I needed to break free,
But you were there
To whisper in my ear
Why don't you share your dreams with me.

So when the sun goes down
An those nights are growing colder
I will be there
Looking over your shoulder.

An' the deeper the love
The stronger the emotion,
An' the stronger the love
The deeper the devotion.

I don't mind, what you're doing to me,
I don't mind, 'cause you're all I can see
I don't mind, baby, you mean the world to me.

When the sun goes down
An' those nights are growing colder,
I will be there
Looking over your shoulder, baby, baby, baby.

(Solo)

So When the sun goes down
An' those nights are growing colder,
I will be there
Looking over your shoulder.

'Cause the deeper the love
The stronger the emotion,
An' the stronger the love
The deeper the devotion...

I'm never gonna let you go,
In my heart, I know.
I love you, I love you.
Oh baby, I really love you...

Ja, tänk om...

Tänkt om jag hade haft en liten hund nu, då hade jag tagit tag i mig själv och kommit ut! Det är inte så jävla roligt att gå ut och gå bara för att gå, det är så mycke mysigare när man har en liten knoddis som hoppar runt och är söt..
Så nu sitter jag här, jättefint väder ute men jag sitter inne. Och det tänker jag fortsätta med också.

Ska man vara fin.........

Fyyyyyyfasiken! Inatt var jag banne mig nära att hugga av mig foten. Det blev inte mycke sovande för mig inatt inte. Jag gick och la mig vid 23 och nästan direkt började det klia, jag ville dö. När jag kollade på klockan och den var 00.30 var vansinnet nära. Så jag klev upp och började gå runt och runt vardagsrumsbordet eftersom det inte kliar så farligt då. Så där gick jag i min ensamhet i mörkret och var less. Kira kollade på mig som att jag vore galen, och jag kände mig ännu mer galen. Tillslut la jag mig och kollade på tv, kommer inte ihåg vad jag såg, jag var trött och förvirrad. Sedan somnade jag till. Vaknade 03.30 och förstod inte riktigt vars jag var. Tillslut kom minnena tillbaka och jag traskade in i sovrummet och tänkte försöka se om det gick att sova därinne, det gick sådär, men tillslut somnade jag.
Well, jag antar att det kommer vara samma visa inatt.. Men nu har skorpan börjat lossna iallafall, så sakta men säkert börjar det närma sig.

13.55 ska jag kolla på världens snabbaste indian, den är bra.


Äntligen lite framsteg!

Äntligen! Mailade en uppfödare igår och då hon har valpar nu och gjorde en intresseanmälan. Hon sa att dom hade fått en del intresseanmälningar men skrev gärna upp mig på listan om jag var intresserad! Då är det väl bara att berätta lite om mig själv och se om dom fortfarande kan tycka att det verkar intressant.
Lite problematiskt är det dock, valparna är leveransklara tidigast 22 april. Jag vette tusan hur jag ska lösa boendet då, får väl bo hos mamma tills jag hittar något eget... Men det löser sig!

Nytatuerad och lite plåt!

Sådärja! Nu har jag äntligen fyllt i tatueringen, sköööönt att ha gjort det! Det tog ungefär en timme och det blev lite ändringar, han gjorde konturerna i svart istället för lila och grönt och sedan körde han med konturnålen i hela tatueringen så att färgen kanske sitter lite bättre denna gång. Jag var tvungen att göra om hela eftersom den hade blekts sjukt mycket.

Så nu sitter jag här och har ont men jag är glad. Sanna var snäll och lånade ut nå foppatoffelballerinaskor som jag kan ha imorgon.
Imorgon kan jag ladda upp en bild på hur det blev nu när den är klar, men jag sitter och har plast på nu och jag vill inte ta bort det ännu.
Under tiden får ni nöja er med en halvfärdig och blodig tatuering





Idag har jag bankat på plåt igen!



Min fina skärm..

Levande begravd?

Jag har alltid varit rädd för att bli levande begravd, men nu vet jag iallafall vad jag ska göra om jag skulle bli det!
http://www.chroniclebooks.com/Chronicle/excerpt/0811845389-e3.html

Tröttis

Jag är TRÖTT!

RSS 2.0