Brick in the wall

Jag vill tatuera mig nu. Nu. Nu. Nu. Blir nog något på underarmen i väntan på att ekonomin tillåter att jag tar itu med ryggen. Vet inte om det blir före jul dock. Många julklappar ska inhandlas. Men jag är ganska så säker på vad det blir iallafall! Måste fylla i den jag har på foten också.. Får göra det i samma veva!


Är förövrigt helt fast i Grand Ages: Rome. Jag fastnar lätt i spel. Jag kommer alltid vara en spelnörd.

All in all is all we are

Det är läskigt när man tänker på hur dödlig man faktiskt är.
Igår, som dom flesta vet, dog två unga människor i en bilolycka på Sandbacka. Jag kände inte dom som var inblandade, vad jag vet iallafall. Men det hugger ändå till i mitt hjärta när jag tänker på att det skulle lika gärna kunna vara mina närmaste vänner som satt i den där bilen, eller min syster. Eller jag. Det är av precis denna anledning jag är åkrädd när jag åker med folk som håller på och sladdar och har sig. Det är roligt tills något händer. Det är roligt att köra för fort, tills något händer. Det är bättre att vara försöktig. Jag är en försiktig människa och det kommer jag nog fortsätta vara när jag får körkort också för det är inte värt att sladda runt ett hörn och plötsligt kommer det möte.
Jag tycker otroligt synd om de dödas nära och kära, som måste gå igenom detta. Men de som jag känner mest är att jag hoppas, verkligen hoppas att det två överlevande kan fortsätta leva sina liv efter det här. Jag skulle aldrig kunna göra det tror jag. Skulden jag skulle känna över att JAG fick leva och inte mina vänner. Det skulle förmodligen ta död på mig.

Det är inte många som läser det jag skriver, men det kanske kan få någon att tänka en extra gång innan dom sätter sig i bakom ratten efter lite för mycket alkohol, med sommardäck när det är halkigt, eller när dom bara vill fara ut på västerslätt och sladda en kväll. Gör aldrig något av detta, gör det speciellt inte om det är fler än bara du i bilen. Ett annat liv på ens samvete vill ingen ha.



Var försiktiga!

November rain

Har hittat en sida som har skorna! Dock bara svarta och vita, men det är bättre än ingenting, så får jag svar från ellos.se om att skorna inte finns att få tag i där, då blir det från den andra hemsidan, då kommer kalaset gå på runt 420 kr typ. Får se om jag passar på att köpa nå mer skor därifrån samtidigt. Är en engelsk sida så det blir £6.00 frakt hur som haver. Så vi får se hur det blir!

Gonna find a way to cure this loneliness

Tack för tipset Jimmy om att mejla ellos.se och fråga om skorna. Nu är det gjort och inom 3 arbetsdagar ska jag få svar. Verkar dock inte så lovande. Men man lever ju på hoppet.

Drabant är inte sjuk längre, han är död!

Ingen framgång i skosökandet. Kollat blocket och tradera, inga resultat.

Nu till något som jag vill rekomendera till alla: Från Jorden till Månen!
Världens bästa berättelse, allt finns med i den! Eller, inte romantik, men efter det så finns nog det mesta med!
När jag och min syster var små (mindre) fick vi två kassettband var, med berättelser på. Mina berättelser var Från jorden till månen och Robinson Crusoe tror jag det var. Ända från första gången jag lyssnade på från jorden till månen var jag helt förälskad i den, så spännande och intressant. Dan Ekborg läste berättelsen och för några veckor sedan drömde jag att han försökte döda mig. Efter det har jag varit så fasligt sugen på att lyssna på den igen. När jag var liten lyssnade jag på den i princip varje kväll när jag skulle sova, så jag kan den typ utan till. Men nu är det så länge sedan sist så jag måste höra den igen för att mitt minne inte ska rosta ihop totalt.

Nu ska jag göra något annat, kanske något vettigare (nej det ska jag inte, kommer bara grejsa med mitt café på facebook....).

HJÄLP!

Är det någon som har ett par av dessa underbara skor över?!

Jag kommer _aldrig_ förlåta mig själv för att jag inte köpte dom i sommras. Nu kan jag inte hitta dessa skor någonstans. På ellos hemsida ( www.ellos.se ) finns dom. I storlek 39 - 40. Men jag behöver ett par i storlek 36 typ, och jag behöver dom nu. Mitt stackars hjärta kommer aldrig få vila annars. Jag kommer bli en osalig ande av dom där skorna.
Vet någon en hemsida där dessa finns i 36 eller känner någon som kanske kan tänkas sälja ett par?! HJÄLP MIG!

Små steg tar en också framåt

Jag hade glömt hur känslig jag är för lök när jag började hacka den första av två gula lökar. Det gick bra dom första 10 sekunderna, sedan gick det käpprätt åt helvetet. Det sprutade tårar och jag kunde inte se eller öppna ögonen vissa stunder. Kunde knappt vara inne i köket eller nära diskbänken. Fick hacka i 20 sekunder, sedan pausa i typ en minut och sedan hacka lite till och sedan pausa. Så höll jag på i en halvtimme, tillslut blev jag så less på att inte kunna se riktigt. Jag kom också överens med mig själv om att jag aldrig fick lära mig hacka lök på hemkunskapen. HUR HACKAR MAN LÖK på bästa/effektivaste sätt? Jag hatar stora lökbitar, eller.. Jag tycker inte om lök överhuvudtaget, därför var det så jobbigt att inte kunna hacka små nätta lökbitar på ett efektivt sätt, om jag inte ville stå och hacka varje (redan hackad bit) en gång till, och det var jag inte så sugen på. Tillslut hade min bägare runnit över så jag hackade lite på måfå och slängde ner allt i pannan. Tog ju bara en halvtimme att hacka två lökar. Men korv stroganoffen blev helt okej! Är väl huvudsaken.

Har hunnit tömma tre garderober och en städskrubb också, hjärtat har köpt en ny stor garderob så det behövdes plats. Jag är bäst. Snart DH, ska ta in täcket och lägga mig och mysa i soffan.

Come on baby, light my fire

Det blev inge ungdomshälsan idag, var inte inne i stan förens 15.35, då var jag hungrig och trött och orkade inte gå upp till centrum, så det får bli nästa tisdag då jag ändå är ledig.

Fick förövrigt vg på mitt brott och straff prov som jag gjorde idag, cha-chiiing!

Nu ska jag göra korvstroganoff helt själv! Hoppas det blir göööda, har varit sugen på det i flera veckor:D

Your lips move

Jag mår illa, jag har en klump i magen och rysningar som springer upp och ner för min rygg.
Min kära syster (som är en tjatgumma, och det tackar vi henne för!) skrev precis att jag skulle ringa till ungomshälsan imorgon och boka någon tid eller något. Så jag gick in på deras hemsida och såg att dom har drop-in imorgon. Jag måste fara imorgon för annars kommer det aldrig bli av, men jag är så illa till mods! Jag är rädd för läkare, sjuksystrar, sjukhus, vårdcentralar och allt annat som har med hälsa och ohälsa att göra. Eller.. Rädd är jag inte riktigt heller men jag känner mig fruktansvärt obekväm och jag ja, lite rädd kanske jag är. Att fara till ett okänt ställe, helt själv och sedan prata med någon okänd människa om mina problem känns bara så fel. Jag är en vanemänniska, jag lever efter rutiner och är inte så förtjust i att låta människor komma mig inpå livet liksom. Ialla fall inte människorjag aldrig träffat tidigare!

Måste se om någon kan följa med och vara personligt stöd imorgon, annars kommer jag formodligen inte våga mig dit..


Zombieland

Nu har jag äntligen anmält mig till donationsregistret! Har tänkt på det länge men det har aldrig blivit av, men nu äntligen!

Ska strax fara iväg och handla lite. Jag längtar inte efter att gå ut genom dörren eftersom det är svinkallt och fullt med snö ute. Eller jag, det mesta av snön är borta men imorse var det mycke snö!




Jag saknar Jordanien så sjukt mycket! Kan det inte bli sommar och varmt nu?!

I min lilla lådda

Jag gillar inte att Kira har blivit tokig. Hon sitter just nu och stirrar in i väggen ovanför sin matskål och viftar på svansen. Jag blir rädd eftersom jag är en sådan människa som tror att djur kan känna av och se saker som inte vi människor kan (SPÖKEN). Hur som helst så var hon likadan imorrse förutom att hon satt och glodde ut i tomma intet då. Lagomt rädd blir jag, för jag är ju _absolut_ inte rädd för spöken. Eller..?

Dagens hat går till: Sladdriga stötfångare. Dom är straff att bära, dom är ett straff att jobba med och dom är ett straff att hänga upp och sätta fast på ställningen före målning.

Trött som vanligt, imorrse var jag så trött att jag inte orkade gå upp och äta frukost. Big mistake, nu är jag helt mongo i kroppen, ont i huvudet, konstant hungrig och lite grinig.. Det var länge sedan jag skippade att äta frukost. Nu kommer jag ihåg varför..

Förövrigt riktigt bajsväder ute. Snart snö dock, då känns inte regn så farligt i jämnförelse..

Grisblod

Nu ska jag lägga mig och läsa ut Carrie och sedan börja med Revolvermannen. Stephen King ROCKS!


It's all in your head

Grattis Jenni på 18årsdagen!

Och nu, åter till mig. Det kändes värt att fara på skolan idag. Först kom jag dit, fick en underskrift av Togga så jag kunde lämna in mat/reseersättningen. Sedan gick jag till tjejernas omklädningsrum och la mig i 30.000kr soffan och läste Carrie tills vi började kl 9.40. Det var jag och en till på svenskan. Det kändes jättebra att åka buss 45 minuter för att komma till skolan, sedan vänta på att börja i en timme. Sen åka buss hem i 1 timme! Fick dock veta att jag bara behöver slipa lite på mitt skrivsätt och sedan kan jag få mvg i svenska. Kungen.

Har förövrigt sovit otroligt dåligt inatt. Jag brukar vara riktigt duktig på att gå upp direkt väckaren ringer. Inte imorrse, znoosade två gånger och funderade på att inte gå upp överhuvudtaget. Fick släpa mig ner i min klädhög som ligger bredvid sängen. Tillslut kom jag upp men oj så trött jag är..

Nu ska jag plocka undan tvätt och sedan läsa eller simsa lite.

Hard work work

Imorgon kanske jag ska få måla!
Det blir spännande, men lite nervös är jag..
Har förövrigt varit ute i verkstan den här veckan också så nästa vecka tänker jag vara inne i plastlådan, annars har jag varit ute i verkstan i tre veckor i rad. Pratade med Andereas och han sa att det var okej.
Har maskerat i princip från 7-16 i två dagar nu. Eller ja. Sista två timmarna idag hann jag slipa och slipgrunda också.
Har sjuk träningsvärk i båda låren. Är jobbigt när det enda som ska lackas är under listerna på dörrarna + nederdelarna på dörrarnas insida. Det betyder VÄLDIGT mycket maskning. Fick även veta imorse att stötfångarna också skulle lackas, så där tillkom också en del maskering. Maska bort lister, regskylt, extraljus, and so on.
Idag är jag helt slut i kroppen, sömnen är fortfarande mongo.

Idag är det min och älsklingens dag! 1 år och 10 månader. Jag älskar mitt hjärtegull!

A distant ship's smoke on the horizon

Idag är dagen som nästan får bägaren att rinna över. (NOTIS: nästan)
Jag orkar inte med dessa sömnproblem längre. Jag har svårt att somna och när jag väl somnar har jag svårt att hålla mig i det tillståndet. Vaknar var och varranan timme. Är så fruktansvärt jobbigt med de konstiga drömmarna jag drömmer. Eftersom jag vaknar till mest hela tiden och plötsligt somnar om så har jag svårt att urskilja vad som har hänt och vad som är dröm ibland. Så när jag har tid och mod ska jag fara och prata med någon på ungdomshälsan som kan skriva ut sömnpiller åt mig.
Det är även extra jobbigt nu på hösten. Jag är redan lättretlig och på dåligt humör av den lila släng av höstdepression jag alltid får. När jag sedan inte får sova heller. Ja då blir jag riktigt grinig. Det är så jobbig att mina problem ska gå ut över folk i min närhet.
Ska också försöka se om jag kan få några svar om förkylningen jag har lidit av i över ett år nu.

Här kommer en mysig bild från stugan förövrigt.

"Vem är Fredrika?"

Idag var vi på studiebesök i Fredrika. Var till munkarnas högkvarter. Dom hade ett tillfälligt "tempel" i en gammal västerbottensgård, riktigt spejsigt. Vi satt och lyssnade på vad munken hade att säga och sedan fick vi fråga saker. När vi var klara fick vi kaffe och kaka, eller dricka om man ville ha det. Fanns också en massa godis. Hade glömt hur gott malteser är!
Sedan for vi upp till templet! Eller ja.. Det finns ju inget tempel ännu, men där templet kommer finnas tidsnog!
Här kommer i varje fall några bilder från våran utflykt.

Var riktigt mycket snö där uppe!
Det var en hel del snö där uppe!


Templet hade en riktigt fin utsikt.


En "stormunk"


Buddha



Himlen är i lågor

Ja.. Här sitter jag med huvudvärk, illamående och värk i kroppen. Det blev en hel del alkohol under gårdagen... Började dricka runt två tiden och sedan var det ett konstant flöde av alkohol under kvällens gång. Vin, baileys, bål, granatäppellikör(?), någon b-version av smirnoff ice och en hel del nikotin. Var hemma redan vid 00 och hjärtat gick såklart och la sig direkt. Med kläder och allt. Som vanligt.

Är riktigt sliten. Men som man bäddar får man ligga.
Ska förövrigt till Fredrika imorgon, hälsa på buddhistmunkarna och käka lite thaimat.

Åhhhhh, jag är hungrig och vill ha något jäääättefettigt, eller en subwaymacka. Men jag _vägrar_ gå ut i detta väder.
Har ätit upp dom små chipssmulorna som fanns i påsen, har även ätit en brownie. MEN vad ska jag äta nu då?! Ingen cola har jag heller.. Ska man dricka så ska man alltid se till att det finns cola för dagen efter. Viktigt.
Får väl göra en rostis eller nått.. Men osten är så himla ofärsk så det kändes också otaggat.

Vilket oväder det har varit inatt föresten. Vaknade flera gånger och kunde inte förstå vad det var som smattrade så fruktansvärt. Trodde det var katten som var på helveteshumör och försökte förstära lägenheten.

Well. Over and out.

RSS 2.0