I'm losing my patience, I just came here to bounce

Jag tänker gå ut och röka nu. För det har jag gjort mig förtjänt av.

Can I get your hand to write on

Jag har haft en riktigt bra helg med riktigt bra människor.
Alla dessa trevligheter under helgen har självklart kommit med lite tråkigheter också. Bland annat ett mysterium med min fot. Jag verkar ha blivigt trampad på av en jävla jätte rakt över foten. Har jätteont och ett blåmärke (jag får iprincip aldrig blåmärken). Men jag har inget minna av att jag blivit trampad på. Mystiskt.
Det blev lite tjaffs i kön när vi stod på donken för att få oss lite fyllemat. Det finns så många äckliga människor och vissa av dom har uppenbarligen inget vett i huvudet. Så, jag brann av lite och fick släppa ut lite steam så att säga. Det var dock bra. Annars hade jag förmodligen exploderat.

Läste ut min bok idag. Tråkigt, för den var svinigt bra. Nog en Stephen Kings bästa av dom jag läst än så länge.

Men nuuuuuuuuu ska jag göra något annat. Gillar inte att sitta vid datorn längre, mycke tack vare boken. Och kanske lite för att jag måste gräva mig fram till min dator under högen av grejer jag har liggandes på skrivbordet.

Did you meet your fortune teller

Mina utslag börjar se lite bättre ut faktiskt. Var till vårdis igår och fick kortisonsalva utskrivet. Har ännu bara smörjt två gånger, men den värsta fläcken börjar  mest bara likna ett fult ärr nu. Men det kliar just nu. Så jag råkade kanske klia lite. Och kanske klia bort lite skorpor så att det kanske började blöda lite. Men det är ingen biggi! Det har hänt tidigare.

Är inne i en "bra" sovpreiod just nu. Eller.. Bra och bra, den är inte alls speciellt bra. Men jag ligger inte helt sömnlös hela nätterna iallafall. Problemet är dock att jag somnar och drömmer sjukt mycket och väldigt konstiga saker. Sedan vaknar jag titt som tätt och är väldigt förvirrad. Efter en stund somnar jag om igen och börjar drömma igen. Och så håller det på. Jag är mer utmattad när jag vaknar än när jag går och lägger mig nästan.
Dom senaste dagarna har jag varit inne i en obehaglig period av flashbacks. Flashbacks från drömmar jag har haft. Det kan vara en dröm jag drömde igår eller för ett år sedan. Men det slår som till mig med full kraft och allt annat bleknar bort medans den där korta drömbilden flyger genom min hjärna. Sedan "vaknar" jag till igen med en obehaglig känsla. Jag tycker inte om det..

RSS 2.0