Mitt möte med en drakfisk

Jag satt och kollad på ett klipp på aftonbladet (detta). Sedan googlade jag på den där läskiga tigerfisken och därifrån kom jag in på stenfiskar och sedan på drakfiskar, då kom jag plötsligt ihåg att jag har ju sett en sådan! På nära håll också! När jag var i Jordanien så var vi i Aqaba vid Röda Havets kust, en dag for vi iväg en bit och snorklade vid en fin liten strand. När Jag satt på bryggan och tog på mig simfötter och snorkel och hoppade i så såg jag inget först. Det var bara en massa sand och lite växter på bottnen, några krabbor såg jag dock, men det var knappt en meter djupt så jag simmade vidare. Plötsligt blev det tvärdjupt och istället för sand så var det fullt med korallrev överallt, clownfiskar och andra färgglada fiskar simmade förbi mitt ansikte och jag blev så överraskad. Det var första gången jag snorklade och allt liv och alla färger kom så plötsligt, det var nog det bästa ögonblicket på hela resan (delar första platsen med första blicken på Al-Khaznah i Petra, mer om det en annan gång dock.)
Iallafall, så var det här korallrevet ganska högt så man var tvungen att simma runt det för att komma vidare så att säga. Så samtidigt som jag försökte kolla på ALLA fiskar som rörde sig runt mig så simmade jag försiktigt runt, plötsligt ser jag något i ögonvrån, några meter snett nedanför mig. Jag kollade ner och där, inte ens 3 meter framför mig simmade en stor drakfiskt längst korallrevet. Jag visste genast vad det var för fisk och jag tror mitt hjärta hoppade över till andra sidan bröstkorgen. Jag visste att drakfiskar är en väldigt giftig fisk så jag stelnade genast till och vågade inte röra mig, tyvärr så kom det en stor våg och sköljde ner i min snorkel.. Röda havets saltvatten är inte så gott kan jag ju berätta. Detta fick jag en gnutta panik av så jag glömde bort fisken och koncentrerade mig på att försöka kunna andas något annat än saltvatten, så jag sparkade upp mot ytan och efter det så var fisken borta. Jag var svinrädd men jäävlar vad coolt det var!!


Stranden där vi var och snorklade.

Årets första grillning

Igår var vi och grillade hos Erik, jag hade jätteroligt! Idag är jag dock ganska så sliten.


Det finns ingen bild där alla är med, så jag tog den bilden där flest är med.

Batthumb

Äloha. Idag har jag varit hos tandläkaren. Jag hade ett litet hål som ska åtgärdas i slutet på maj. Käftis sa också att mina visdomständer är påväg. Hon var dock lite tveksam till om dom kommer rymmas. "Jippie". Så det lär ju betyda att dom ska slitas ut senare när dom börjar komma upp..

Igår var jag och gjorde halkbanan, det var roligt men jag var gaanska rädd. Jag är lite av en åkmes kan man väl säga. Jag är rätt så åkrädd. Sjukt skönt att ha det gjort så nu har jag börjat läsa teoriboken, den ska läsas från pärm till pärm. Jag hoppas på att ta körkortet innan studenten iallafall.

Imorgon ska det intas alkohol. Och på lördag också förmodligen. Partey. Men innan det blir någonslags alkohol ska jag göra svenska nationella provet. Det sista NP jag kommer göra i mitt liv förhoppningsvis.

Ska se om jag hittar någon trevlig bild som gör detta inlägg lite roligare. Känner mig obrydd.


Hahaha lånar en bild av Sanna.
Underbara Vita var jävligt tuff i sf-parken för några sommrar sedan. <3

Förövrigt, sjukt roligt, kolla!


GÖRE BAH!

Grillz

Jag önskar att jag vore en svart amerikansk gangsterrappare. Det finns få saker som är så awesome som grillz.
Tyvärr så skulle jag bara se ut som en pajas i det. En 18årig vit tjej på knappa 152cm som går fordon på lilja, det skulle inte se bra ut.




Tyvärr så hittar jag ingen kick-ass bild på hur jävla snyggt det kan vara, men har man någon form av allmänbildning så bör man veta det.

Påskens bilder

Här kommer lite bilder från påskfirandet hos mormor.


Adam, Morgan och Sannasol


Hej.


Lilla kusinen Simon var sjuk. :(


Simon fick några leksaksbilar av mig och Sanna, dom uppskattades mycket!


Vi sökte ägg.


Vi spelade kort. Sanna hade ett otroligt pokerface.....


Och lilla Rodi var förstås med!

Kanske, eller inte.

Jag orkar inte skriva just nu.

Kanske senare.
Ska fara och äta middag på Harry's på en timme, Adam fyller 25 imorgon så det ska firas idag.
Kanske skriver något någorlunda intressant sen. Eller inte.

Rostlagning och en herr Fransman

Nu är äntligen den stora bärbara tillbaka, det betyder att nu ska ni får se på GRÄÄJER!
Tänkte visa hur rostlagningen jag gjorde på skolan blev.
Först såg det ut såhär.
Först såg det ut såhär. Ingen fröjd för ögat..


Efter lite slipande för att få bort underredsmassan såg det ut såhät. Fortfarande ingen fröjd, men nu blänker det iallafall!


Mätte och klipte ut en plåtbit, sedan böjdes den och jag gjorde några hål i den.


Nu jävlar börjar det roliga!
Började med att svetsa några punkter för att den skulle sitta fast, sedan blev det att hamra och svetsa om vartannat ju längre ner man kom.


Sådärja, färdigsvetsat! Seh vajärt!


Lyckades dock få in en svetsloppa i handsken....
Det ser inte så farligt ut, men jävlar vad det sved!
När jag kände att det började bränna, började jag såklart vifta på handen. Det resulterade i:


Svetsloppan hoppade över till nästa finger i handsken och brände mig på två ställen på långfingret!



Här har ni ett bevis på att vi är kreativa på lack och karosseri utbildningarna! :D
Geronimo lät kreativiteten flöda när vi satt och åt rostade mackor.


And she's buying a Stairway to Heaven

Jag hade tänkt vara duktig och försöka skriva klart min svenskauppsats idag. Men där fick jag så jag teg! Inte gick den filen att öppna inte, nänä. Så jag får snällt vänta och göra klart den på skolan sedan. Jag vettetusan vad jag ska hitta på idag, kanske ta en promenad.. Duscha ska jag också göra!

Avatar 3D

Igår var vi på Allstars och åt middag, mycket gott och trevligt. Sedan begav vi oss mot Sf för att se Avatar 3D. Mina förväntningar var höga och jag blev inte besviken! Berättelsen har man hört tidigare, både inom film och på riktigt, men det gör inget. Effekterna och naturen var så underbar så dom vägde helt klart upp den tunna berättelsen.
Det hände mer än en gång att jag fick gåshud och att jag ville skrika ut min förtvivlan när dom elaka människorna kom och förstörde Själarnas träd. En sak som jag gillade väldigt mycket med filmen var att Amerikanerna fick sina asses whooped bigtime av infödingarna. You go kittycats!

Avatar 3D får: 34 fågelfrön av 35.
Se den!

LV cykel

Tror att jag har läst för mycket av Kissies jävla blogg. Inatt drömde jag att jag köpte en louis vuitton cykel. Wtf?!

RSS 2.0