Dale

Äntligen helg! Denna eftermiddag har varit seg. Men nu är det fredag och helgens äventyr väntar!
Kvällen ser ut att bjuda på alkoholhaltiga drycker med Adam och Tony. Dom två tillsammans med alkohol. Vilka kvällar det har varit det senaste halvåret. Lycksele. Behöver nog inte säga något mer.
Imorgon ska vi vara hundvakt åt älsklingskorven, Vita. Vad jag saknar henne! Söndagen bjuder på middag hos faster, första advent brukar vi alltid äta middag hos henne eftersom hon fyller år nu i början på december.

Nu kurrade magen så jag ska ta ett äpple att suga på!
Det är förövrigt Stulna år ikväll. Lätt en av mina favorit filmer! Helt fantastisk!

Tänkte busa till det lite och börja skriva in roliga repliker från diverse filmer och tvserier som jag tycker om. Om det är någon som kan gissa vars dom kommer ifrån, gissa på! Och gud nåde den som fuskar!(!!! .. tråkmåns är vad man är om man fuskar.)
Här kommer den första:
In the grand design, women were definitely drawn from a different set of blueprints.

Sick love song

Fyfasiken för drömmen jag drömde inatt.
Det var någon som hade gjort egen spagetti och vi skulle äta den. Så jag gick fram till den stora bunken som spagettin låg i, i ögonvrån såg jag en skugga som rörde sig över spagettin. Inte mer med det, började röra rnt i spagettin och hittade en massa möss, först bara en, som grävde runt i spagettin, sedan några fler, så jag började lyfta alla till ena sidan av bunken för att se hur många det var, några levde och några verkade vara döda. Någras svansar var bara ett enda virrvarr så dom hade trasslat ihop sig. Jag ropade på dom andra att komma och kolla, dom blev arga och ville döda alla mössen, men jag tyckte att vi skulle släppa ut dom. Vid det här laget var nästan hela bunken fylld med möss, vet inte vars spagettin tagit vägen.. Hur som haver. Av någon anledning fyllde jag i en massa vatten i bunken, när jag hällde bort vattnet så hade alla mössen förvandlats till jätteäckliga knallröda maskar, feta jävlar var dom också. Men jag ville fortfarande att vi skulle släppa ut maskarna men dom höll på att rymma så vi tillverkade någon slags behållare som dom inte kynde rymma ur. Sedan tog jag på mig en målaroverall som vi hade tidigare på skolan. Grå och äcklig. Hade ansiktsmask och känger och tjocka vantar så att inte maskarna skulle äta upp mig när jag släppte ut dom i naturen. Vaknade upp ur den drömmen och började drömma en ny dröm:
Jag var i vännäs, missade 13.40 bussen och var jättearg för att jag skulle vara tvungen att stanna i vännäs till minst 15.00. Så jag gick in på konsum för att lugna mitt hjärta. Där inne var det en läskig tant som hade en massa kattungar i fickorna, hon knöt snören runt deras halsar och tassar så att om dom försökte röra på benen så skulle dom kväva sig själva typ. Blev jättearg och jagade henne genom butiken, hon lyckades komma undan men jag pratade med en av kassörskerna som kände henne. Jag vissade vad hon hade gjort med katterna men hon trodde inte på mig. Så jag försökte ringa henne (katttanten, vars telefonnr jag tydligen hade på ming mobil.....), hon svarade förstås inte. Jag hade henne tydligen på msn också och där blockade hon mig. Sedan minns jag inte så mycket mera faktiskt..

Nu ska jag försöka skriva på mitt arbete.

Jag hatar dig

Hur i HELVETE kan man vara så fruktansvärt DUM i HUVUDET? Hur kan man födas utan någon som helst medkänsla för andra levande varelser?!
Jag vill påstå att jag är en ganska männsklig och human människa, jag är helt emot våld riktat mot människor som djur, men sånna här "människor", ja citationstecken för jag tycker inte att någon som gör något som detta mot ett oskyldigt och försvarslöst djur kan eller borde kallas människa. "Människor" som skadar djur, speciellt djur, är ingenting, INGENTING i mina ögon. Hur satan kan man göra något sådant?!
När jag såg den här filmen alldeles nyss fick jag spyreflexer och gåshud över hela kroppen, hela magen, och hjärtat drog ihop sig och jag började genast grina. Och det gör jag än. Jag blir så fruktansvärt arg så att ni förstår inte.
Är det någonting jag önskar att jag gör under min livstid så är det att ändra synen på djur för andra människor. Jag är inte speciellt intresserad av att hjälpa människor, ja jag kanske är en idiot för det. Men djur. När jag börjar jobba och tjäna pengar då ska jag skänka pengar till olika djurorganisationer.
Fyfan för människan. Jag skämms, så fruktansvärt för att vara människa när jag ser vad vissa gör mot andra levande varelser!
Ni kan se videon här:
http://www.ishatonu.com/2009/11/17/bridgethrow/

Jordens elva sataniska lagar

Jag sitter och försöker skriva på mitt arbete om Church of satan. Har lyckats skriva en HEL mening den senaste timmen..... Det är inte så att det inte är intressant, jag är bara så förbannat trött så kudden och täcket lockar ganska bra.
Jaha, och vad har vi gjort idag då, vk var och fotade så vi var nere på lacken till typ 10, sedan promenerade vi upp till skolan för att prata om sambolagen i typ 20 minuter och se PLUS i typ 20 minuter, sen slutade vi så jag gick till bussen och tänkte "nu ska jag vara riktigt duktig när jag kommer hem. Jag har skjutit på arbetet i en vecka, men nu jävlarns!"
.. My ass att det blev så. JAG VILL SOVA!!!!

Börjar bli ganska fint, mitt lilla sår på höften, ett blåmärke som skiftar i brunt och gult omringar själva såret. <3 Blöööh.
Jag är så otroligt trött och har ofattbart mycke katthår i näsan!!! Jag känner att jag blir arg.

Chicago

Fyyyy så sliten jag är! Blev utgång på cover i fredags med Ida-Lisa, skojskoj! Igår låg jag och fettade i soffan hela dagen, sedan kom Adam och Tony hem och började dricka. Jag höll mig nykter, bakfyllan var total. Bar av mog bullmark för attlasta av Tony och Tobias nya leksaker. Sedan for vihem till deras mamma och satt där. Tog mig ett par vinglas. Sedan for vi ner på lottas och var där en stund. Sen till någon fest där vi blev bjudna på makaroner och köttbullar! Hemgången närmade sig så alla trängde ihop sig i vanen och så åkte vi på en släppa-av-alla-hemma runda. Tillbaks till nybyn, lämna av Tonys mama och sedan åkte vi mot stan. Var hemma 03.20. Adam gick i säng direkt, jag kollade på tv ett tag och kom i säng runt halv 5. Why not liksom?
Nu är jag peppad på fettig mat, fruktansvärt peppad.

Tradera <3

HAHA, titta vad jag har på fötterna! :D

The Garden

Jag älskar tradera! Jag vill bara köpa, köpa köpa!!! Kommer förhoppningsvis köpa en fin röd eyepencil från Make up store för 36 kr! Finns så mycket fina saker.

Allmänt trött och less annars, läkaren ska ringa mig på onsdag så jag kan få en tid för att kolla upp min förkylning som jag dragit runt med i ett år. Ska även träffa Karin på ungdomshälsan på torsdag för att prata lite mer.

Fick ett sms av min far för ett tag sedan. Han berättade att Helen Sjöholm - Du är min man inte längre är med på svensktoppen. O M F G. Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma. Äntligen, ÄNTLIGEN!

RSS 2.0