Roxanpoxan..

Jag har sett på Borta med vinden från tio till halv tre. Hade tänkt skriva en recension på filmbloggen eftersom den är en av dom 1001 filmerna man måste se innan man dör. Men jag fick precis höra att Roxy, Sanna och Morgans katt som har varit dålig, precis dog så jag har inte längre någon lust att skriva en dum recension.
Det är så sorgligt att sånt ska hända. Hon var väldigt dålig i onsdags när jag och mamma kom för att byta vatten och ge dom mat, men efter att ha gett henne vatten och kylt ner henne så verkade hon bli bättre.. Och igår gick hon till och med och drack själv..
Man får ju skuldkänslor. Skulle vi ha farit till veterinären på en gång så skulle det nog inte ha hänt.. Men nu är det som det är.

Äckligt

Okej, update ang öronen. Jag glömde berätta om dom trasiga trumhinnorna man kunde få av öroninflammation som jag läste om. Var livrädd att det skulle hända mig. Vad hände inatt månne? Jo, det låter plopp, gurgelgurgel och sedan känner jag hur det börjar rinna något ur mitt öra. Smärtan försvann men det var ganska otrevligt. Det rann ut lite vätska så jag hämtade en papperstuss och la under örat, sedan somnade jag. Vaknade upp och trycker in papperstussen i örat. Drar ut den och upptäcker ett täcke av var och blod på pappret, mycket otrevligt.

Your lips move but I can't hear what you're saying

Man skulle kunna tro att jag blivigt lobotomerad, jag sitter bara och stirrar ut i ingenting. Jag kan inte ens koncentrera mig på att lyssna när folk pratar, jag flyter iväg på min lilla båt av smärta och försvinner in i mig själv...
Jag var i Åsele i helgen. Helgen var kung men jag vaknade upp i lördags eller söndags morrse och hade riktigt ont i halsen och upp mot öronen. Okej, det är inte så konstigt, sovit för lite, druckit för mycket, ätit för dåligt och inte tagit hand om mig själv. Fine. Har haft ont i halsen sedan dess och idag när jag kom hem så började jag få riktigt ont i öronen, jag hade super ont i båda öronen, kunde knappt höra så jag googlade öroninflammation, och jo, visst passar det. Det högra örat gör inte ont längre, men det vänstra. Det gör så fruktansvärt ont, hela min vänstra ansiktshalva är  typ bortdomnad av smärta.
Jag orkar inte försöka skriva något mer, det här inlägget har tagit typ 45 min att försöka få klart. Lobotomerad som sagt..... Måste ringa vårdcentralen imorgon.

Så passande text just nu...

There is no pain you are receding
A distant ship smoke on the horizon
You are only coming through in waves
Your lips move but I can't hear what you're saying



Fire walk with me

Twin Peaks visas på 9an nu under sommaren. Helt underbart! Jag älskar Twin Peaks, tror nog att jag kan säga att det är det bästa jag har sett i tvserie väg. Men alltså Bob..... Har man sett detta underbara program så vet du vad jag menar. Finns det något läskigare än Bob?! Jag är livrädd för honom! Jag blir alltid väldigt illa till mods när jag ser män med långt grått, stripigt hår. Har dom sedan jeansjacka så dör jag ju lite inombords också. Usch, får rysningar bara jag tänker på det!


RSS 2.0