Inbillningar?

Jag är snorig som ett jävla monster. Har snart snytit upp en förpackning pappersnäsdukar, bara idag.

Hände förövrigt en mycket märklig sak inatt. Vaknade och kollade mot fönstret, där såg jag ett litet djuransikte (blandning mellan en iller och en kanin typ) mellan gardinen och fönsterkarmen. Först var ansiktet längst ner vid fönsterbläcket men rörde sig fort uppåt, när det var längst upp vid fönstrets topp försvann det! Blev jätterädd och tände lampan och väckte Adam tror jag, men han vände sig om och somnade igen. Vad var detta? Var det någon slags vakendröm? Jag är 110% säker på att jag såg detta och jag vet att jag var vaken för jag tände lampan och satte mig upp och skrek till lite.. Konstigt..

von Anka

Äntligen helg! Långhelg dessutom, ledig på måndag. Ka-tchiiing!
Helgen blir dock lugna banäjnas. Mysa framför tvn imorgon tror jag. Blir väl bra.

Det har varit lugnt med tankar och åsikter senaste tiden.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Är som sagt slut efter att jobbat i tre dagar nu.

Men lite Anna Anka kan vi väl prata om?
Så vad tycker jag om denna kvinna? Jo jag tycker hon är helt kokobello så att säga. Jag orkar inte ens gå in på varför, för det är väl ganska självklart med dom där åsikterna.
Och sedan så verkar hon så otroligt kall hela tiden. Kanske är tv som får henne att verka på det sättet, men tycker synd om hennes barn. "Han ska äta upp maten. Han ska veta vem det är som bestämmer i mitt hus". Sure, ungar måste man ibland vara lite hårda mot, men hon verkar inte ha någon relation till dom överhuvudtaget. Verkar bara vara nannyn som tar hand om dom hela tiden.
Nu blev jag less, så otroligt less..

Allt man kan göra är att försöka

Jag har ingenting att skriva. Har jobbat i två dagar nu och är helt slutkörd. Orkar knappt tänka.
Ska hoppa i duschen och sedan vara romantisk.

Gay

Nu är jag arg, riktigt arg!

Ser på Tyra Banks show (igen) och det handlar om gayäktenskap. Det har tidigare varit lagligt men sedan kom en grupp människor och tyckte att det var fel så dom ville ändra grundlagen i detta ämne. Så man gjorde en folkomröstning i kalifornien och deras nya lag gick igenom! Det är alltså nu inte möjligt för två personer av samma kön att gifta sig.
I programet så satt det 6 personer på scen, 3 st som var för gayäktenskap och 3 som var emot och sedan fick dom lufta sina åsikter så att säga. Den stora punchlinen som de som var emot körde med var: Du kan välja att inte vara gay. WTF!!!!! Hur kan man säga något sådant? Det var även en kvinna som sa att äktenskapet är en lag och det har bara varit giltigt mellan personer av olika kön, så har det alltid varit och ska fortsätta vara så. Då sa en av personerna som var för gayäktenskap att det var en del av evolutionen, då sa kvinnan, det är en del vi kan vara utan. Hon sa öven att det är en sjukdom att vara gay, det är ju insane. Hur kan man vara så instängd och sluten för det som inte är precis som man själv är? Har glömt bort mycket av det jag såg och blev arg över för jag är så hungrig, måste göra en macka nu!

Lafayette

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5822055.ab
Wtf? Såg ju inte alls så mysig ut.

Sett true blood i sinne! Andra säsongen nu, ikväll blir det nog att fortsätta se.

Ska iväg till morfar idag, hanfyller år om någon vecka. Sedan när jag kommer tillbaka ska jag köra ut Ruffe till Adams stuga i Täfteå, ser inte fram emot det... Är rädd, buhu.

Inga åsikter eller tankar än så länge, men det kommer säkert!

Gud

Är hemkommen från min gammelmormors begravning. Det här med begravningar alltså.... Hur som helst, dagens åsikt: Gud finns inte. Punkt slut.
Jag blev så arg på begravningen, jag är där för ett sista förväl av världens finaste människa och det känns som att prästen bara försöker tvinga på mig gud. Hon sa några meningar om Dagny och sedan var det bara prat om att Gud är så bra och det går inte att förstå guds mening med allt men man får lite på honom. Well fuck u. Jag tror inte på någon jävel som låter miljontals människor svälta, som låter människor våldta och döda varandra och låter människan sakta men säkert döda allt som lever på denna jord. Gud har aldrig funnits och kommer aldrig finnas, det är bara en jävla massa skit alltihop. Istället för att slösa bort sitt liv på att tro på en jävla låtsaskompis så är det väl bättre att tro på LIVET istället, hjälpa varandra istället för att be till gud och hoppas att han ska hjälpa. U know something, he aint gonna help.

98 år

Här sitter jag igen. Turban i håret och hungrig i magen. Ska släppa lös mitt vilda hår och sedan göra några mackor. Måste göra mig i ordning sedan, ta fram kläder och fixa till mig lite. Idag står begravning på schemat. Söta, söta gammelmormor.. Så om en timme kommer mor och hämtar mig och Sanna och sedan bär det av mot Tavelsjö. Skulle bjudas på något slags mataktigt där sedan..

Well, mackorna kallar.

Sex

Jag sitter och tittar på Tyra Banks show. Det handlar om någon tjej som går på college och har mycket sex och berättar allt för sina föräldrar. Sure det är väl lite väl mycke information på söndagsmiddagen att höra om hur ens dotter träffade en kille och sedan går och har sex med honom i hans bil 10 minuter senare. Men WTF! Amerikanare är såna jävla hycklare! Dom är så jävla nedlåtande mot denna unga kvinna, hur gammal kan hon vara? 18 - 20? Tycker hon om att ha sex så låt henne ha det! Ja, hon kanske kunde ha lungat sig lite, men så länge hon skyddar sig och kan säga nej när hon inte vill så är det väl upp till henne! I USA verkar det inte vara socialt acceptablet att ha sex innan man är gift. Det är i varje fall min uppfattning. Jag tycker vi svenskar har en väldigt hälsosam syn på sex.  Så länge du skyddar dig och klarar av att säga nej så är det fritt fram liksom (så länge man håller sig till sin "åldersgrupp" så att säga). Det är väl bättre att LÄRA unga om sex och samlevnad istället för att skrämma dom med att dom kommer hamna i helvetet bland annat?

Hur som helst. Har startat denna blogg för att få lufta mina dagliga funderingar och tankar. Ibland blir jag så arg så jag håller nästan på att explodera, som när jag såg om den här tjejen.

RSS 2.0