Wear your hair long, babe you can't go wrong


Catch a bright star and a place it on your fore-head
Say a few spells and baby, there you go
Take a black cat and sit it on your shoulder
And in the morning you'll know all you know



Ka-bläääm

Jag är sjuk. Det är tråkigt att vara sjuk men alla måste vara det ibland. Nu har jag legat hemma hela veckan, gjorde ett tappert försök att fara på jobbet igår, men det gick inte. Såå, jag fick fara hem igen. Då tänkte jag, JAG FAR IDAG! Efter noga övervägande kände jag att det är lika bra att vara hemma idag också och bli helt frisk istället för att fara iväg och jobba och bli sjuk igen.
Det var tur att jag inte for. Har fått sådana hostattacker att jag varit otrevligt nära på att spy några gånger.
Meeeeen, jag är så less på att ligga hemma! Det största problemet är dock att jag verkar ha fått ett liggsår i ryggraden. Inatt hade jag myrornas krig i benen så jag inte kunde sova och nu får jag inte blod i benen hur jag än ligger. Jag dör. Detta är så irriterande. Vad ska jag göra nu? Gå runt min 22kvm stora lägenhet? Det går fort. Sedan då?
Blöööööööööööööööööööööööööööööööööööh.

Jag gjorde succé Tills jag blev väckt av telefon Mitt i en snygg entré

En sak som jag tycker är lite konstigt, det är när man ser något som någon har gjort, t.ex. en målning och man säger "Oj, den där tyckte jag inte var så fin..". Varpå valfri människa i närheten säger "Men vadå, testa måla självdå så ser vi väl om det blir så jävla mycket snyggare!".
Ursäkta mig, men jag säger bara att den där lilla målningen inte föll mig i smaken. Jag har aldrig sagt att jag kan göra det bättre. Varför ska man inte få säga att något är fult bara för att man inte kan göra samma sak bättre?
Får man bara säga vad man tycker om något om man är säker på att man kan göra det bättre?
Det blir ju fasligt jobbigt. Jag kan inte tillverka möbler, kläder, bilar, u name it, men tycker jag att dom sakerna är fula så säger jag det. FAST då är det ingen som kommer och skäller ut mig och kör med "gör-det-bättre-själv"-tjafset.
Mystiskt.

Jag tror att jag håller på att bli sjuk och ja. Jag kanske har feber, vem vet!
Hursom helst, finns ingen egentlig orsak till varför jag skrev detta. Har bara tänkt på det ibland och blivit upprörd..
Ehm.. Jo.

RSS 2.0