"Vi skulle ha tagit whiskas istället.."

Jag har inte haft så mycket ork i veckan till att skriva, så jag har struntat i det.

Igår var det sista praktikdagen på sex veckor, känns både skönt och tråkigt. Igår var vi också i Anumark, Nailheadfest. Blev ganska besviken på att det var vi och typ 10 st till där. Men sedan var vi och rejsade runt på stan, och man kan ju inte annat än skratta med dom där människorna! Kvällen innehöll lite dans, lite alkohol, lite kattmat och chokladsås, sladding, statoil, max och en massa annat.


Flådigt

Jag sitter och kollar på Vänner. Chandler och Monica ska gifta sig och planerar bröllopet och det ska ju såklar bli ett jätteflådigt och dyrt ett. I DONT GET IT! Varför slänga bort tiotusentals kronor på en fest?! "Men det är ju den viktigaste dagen i vårat liv", spara pengarna och använd dom när det är lite tomt i plånboken och räkningarna börja falla ner i brevlådan, då håller nog äktenskapet längre också.
Och visst, alla tycker olika och vissa kanske tycker att det är rolig och viktigt att man har ett stort bröllop, men jag förstår det bara inte. Hur man kan slänga bort så mycke pengar på EN DAG. Men nu är det ju tjejen som får dåligt samvete av att köpa en ny tröja för 200kr som pratar också...

GAH! Nu ska jag duscha.

Sova sova sova

Jaa... Jag känner att jag har inte så mycket att skriva..
Har jobbat och stått i, men nu är det helg. Igår blev det en sen middag, 20.00 hade vi ätit klart, jag la mig  soffan och tittade på tv till 21.00. Sedan somnade jag. Jag sov tills klockan var 22.30 och sedan gick jag och la mig, sov till och från hela natten till 09.30 då jag klev upp. Hur kan jag sova såhär mycket? Kräver jag 12 timmar sömn för att må bra?

Förra fredagen kom jag hem efter praktiken, satt vi datorn ett tag och gick sedan och la mig i sängen för att vila vid 17.00. Sov till just innan åtta, då gick jag och la mig för att kolla på tv. Somnade där till 23.30 typ. Gick och la mig i sängen och sov långt in på lördagen..

Satanistkyla

Jag trodde att satanistkylan hade börjat avta. -16 är inte okej. När jag såg att det var -16 imorse var första tanken att gå och krypa ner under täcket och stanna där resten av dagen.

Nu ska jag plocka undan tvätten och sedan spela lite sims. Ikväll ska jag sköta middagen, det blir korvstroganoff!

Kolla in bilderna från massförstörelsen av vanen: http://sannasoool.blogg.se/

Hur börjar man ens förklara?

Okej, jag tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget, jag kommer inte lägga upp någon bild på nagellacket, det är jag för lat för.

Jaha, och hur ska man förklara gårdagskvällen då? Total destruction tycker jag låter som ett passande val. Jag hoppas att Sanna lägger in några bilder på sin blogg så kan jag låna några av henne.
Jag orkar inte ens försöka förklara... Det var roligt iallafall!

Nu blir det mediamarkt och leta telefon åt Adam.

Det känns förövrigt som att jag är bakis, fast jag inte drack en droppe alkoholhaltigt igår. Men iofs så satt vi ju i ett garage i typ 7 timmar och förstörde och hadde oss...

Nödvändiga inköp

Idag vaknade jag till en strålande dag! Jag och Adam bestämde oss för att gå ner en sväng på stan, så jag piffade upp mig lite och sedan gick vi ner. Det stod endast -2 på termometern så jag ville inte klä på mig föör mycket. Dåligt beslut av mig.. När vi kom ut så var det sneakkallt och halvblåsigt, så jag frös lite ändå.
Väl på stan gick vi runt och kollade lite sedan kom jag på att vi var tvungna att gå på h&m, min viktigaste sminkgrej är snart slut. Ögonbrynspennan. Så vi knuffade oss fram till h&m, där skyndade jag mig att hitta mitt livsviktiga verktyg, samtidigt såg jag i ögonvrån en väldigt spännande färg. Det var ett nagellack som hette Blue My Mind, jag tyckte det såg så trevligt ut så jag passade på att köpa det också. Påväg mot kassan gick vi förbi toffsar och Sannas ord om att jag borde köpa några toffsar ekade i mitt huvud, så jag köpte några toffsar!
Lägger in en bild på hur lacket blev sedan när jag har lagt så att det är täckande.

Comfortably Numb

There is no pain you are receding
A distant ship smoke on the horizon
You are only coming through in waves
Your lips move but I can't hear what you're saying
When I was a child I had a fever
My hands felt just like two balloons
Now I've got that feeling once again
I can't explain, you would not understand
This is not how I am
I have become Comfortably Numb
I have become Comfortably Numb

Jag önskar att jag kunde sugas in i musiken och stanna där för alltid.
Jag älskar Comfortably Numb.


Hard work work

Tröööööööött kissekatt, jobb och slit heeela dagarna! Nu sitter jag här med en halvdrucken cola och filosoferar om livet och livets stora frågor.

.. näe, det gör jag inte.. Men en halvdrucken cola har jag! Jag ska dock gå i duschen och försöka skrubba bort det 2dm tjocka dammlagret jag har på kroppen, känns det som iallafall.
Sedan ska jag och lilla hjärtegrynet äta middag, jag tror att det är spagetti och köttfärssås som bjuds idag!
Sedan blir det nog lite mer datanördande, kanske läsa lite Från Jorden till Månen, CSI och Fringe!

Hugo och Rosa

Dålig stil, dåååålig stil av svt att inte ha Hugo och Rosa på svtPLAY.....

Utgångssminkning


Igår körde jag på en silversminkning med lite svart sot, lyxade till med blingiga lösögonfransar också.

Dagen efter

Idag är jag trött och sliten, dock inte så sliten som jag trodde att jag skulle bli. Kvällen var rolig, lite synd att det inte var sådär suuuupermycke folk.
Nu ska jag iväg på kalas, farmodra fyller år. Jag är hungrig, bakismat, kom till mig!

Vin

Ikväll blir det någonslags fest! Jag var peppad på att fara ut, men det vekar som att andra inte är det.. Får se hur det blir.
Har varit i duschen och ska nog börja sminka mig lite smått snart, väntar på att höra från Ida-Lisa så ska jag gå och möta henne när hon kommer från vännäs.
Men nu ska jag göra något vettig. Tju!

Sad story people should know.

http://www.youtube.com/watch?v=Iz-thCOoQwQ
Jag tycker inte att jag borde behöver säga vad jag tycker om det här. Det borde vara självklart för alla, men tydligen inte, eftersom människor kan göra detta mot andra levande varelser.
Fy fan.

Maria Montazami

Jag älskar Maria Montazami!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6530355.ab
Vilken härlig tjej!

The House Of The Rising Sun

Stod och lyssnade på The Animals - House Of the Rising Sun när jag lagade middag och då kom jag att tänka på vad låten handlar om. Så nu tänkte jag att det kanske skulle vara roligt om ni också fick veta vad låtar handlar om.

1964 toppade The Animals både USA- och Englandslistan med The house of the rising sun. Låten är en traditionell folkvisa, förmodligen brittisk och den hade redan spelats in på skiva av en mängd artister, bland annat Woody Guthrie, Bob Dylan och Nina Simone , men The Animals version var en av de första låtarna där en folkvisa fick ett rockarrangemang.

Låten handlar om en bordell i New Orleans som hette The house of the rising sun. Bordellen var döpt efter den franska bordellmamman Madame Marianne Le soleil Levant, den senare delen av namnet är franska för uppstigande solen. Bordellen i New Orleans var öppen mellan 1862 och 1874, då den stängdes efter klagomål från grannarna. Men en uppstigande sol lär ha varit en vanlig symbol för bordeller förr i tiden.

I original är huvudpersonen i låten en prostituerad som beklagar sitt liv på bordellen och hon varnar andra flickor för att gå samma öde till mötes. Hon beskyller också sin käresta, som spelar och dricker, för att ha förlett henne och att det är anledningen till att hon hamnade (på bordellen från början.

Men The Animals ändrade några ord och lyfte några verser för att göra låten mer radiovänlig och det gör att texten verkar handla om en spelare/ en gambler som ruinerar sig på The house of the rising sun.


Kopierat från http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=2018&artikel=591262

Så hädan efter kommer dessa inlägg komma upp ibland, jag tycker det är väldigt intressant att läsa om vad låtarna man lyssnar på handlar om egentligen. Så enjoy!

Fylla i tatueringen

Jääääääääääävlar vad kallt det är ute! -22 när jag gick mot bussen. -24 klockan 11 i vännäs. Satans jävla kallhålsvännäs.
Idag har jag iallafall hunnit göra det jag missade förra veckan när jag var sjuk. Efter lunchen for vi iväg till Schepi på studiebesök. Bokade in n tid för att fylla i min tatuering.. Den 4 mars ska jag alltså göra om hela.. Han tyckte det vore bäst att fylla i alltihop eftersom det är så mycket färg som är borta. Åh vad jag inte ser fram emot det.... 1½ timmes obeskrivlig helvetisk smärta.. Men det är det värt! Åh den var så underbar när den var sizzling new.


RSS 2.0