I'm taking a vacation, I'll see you at the station.

Jag oooorkar inte börja med den där listan jag skrev om igår.

Jag har börjat skrivsluddra. Jag orkar inte lyfta fingrarna tillräckligt längre så jag råkar trycka på alla grannknappar också. Awesome.
Mitt uppe i flytten, allt känns kaotiskt just nu. Men på lördag flyttar vi. Crazy.


....... Jag kan inte ladda upp bilder. Ursäkta mig så hemskt mycket för att jag gärna vill ha mer än tre pixlar på mina bilder. Jag tycker om att se vad bilden ska föreställa. Men det verkar inte blogg.se. Mina bilder är för stora för att laddas upp verkar det som. Så jag kan bara ldda upp sånt som jag snott från intern-nätet. Here u go:


PPG 491 matting base

Ingen motivation.

Har arbetat i tre dagar nu. Märker redan en markant skillnad på fuktighetsnivån på mina händer. Har gått från ungefär +10 till -2 på tre dagar. Kan det vara vädret? Eller dom mycket hälsosamma vätskorna som jag handskas med på Umeå billackering? Eller en kombination av båda? Vem vet, ett mysterium. Tur att jag har min hampahandkräm från bodyshop. Lifesaver säger jag bara. Tyvärr har jag tappat bort den i min väska. Det kasn tyckas vara ett tecken på att jag borde rensa i den. Men jag säger fuck that, jag vill sova.

En lista

Hittade denna grej på Camillas blogg. Im gonna do this. .. Med start imorgon. Dag 01 – Om mig Dag 02 – Min första kärlek Dag 03 – Mina föräldrar Dag 04 – Det här åt jag i dag Dag 05 – Vad är kärlek? Dag 06 – Min dag Dag 07 – Min bästa vän Dag 08 – Ett ögonblick Dag 09 – Min tro Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag Dag 11 – Mina syskon Dag 12 – I min handväska Dag 13 – Den här veckan Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? Dag 15 – Mina drömmar Dag 16 – Min första kyss Dag 17 – Mitt favoritminne Dag 18 – Min favoritfödelsedag Dag 19 – Detta ångrar jag Dag 20 – Den här månaden Dag 21 – Ett annat ögonblick Dag 22 – Det här upprör mig Dag 23 – Det här får mig att må bättre Dag 24 – Det här får mig att gråta Dag 25 – En första Dag 26 – Mina rädslor Dag 27 – Min favoritplats Dag 28 – Det här saknar jag Dag 29 – Mina ambitioner Dag 30 – Ett sista ögonblick

Do it and do it again

Ikväll har jag tänkt vara en skötsam typ. Inte fara ut och vara redlös. Bädda ner mig i min säng med lite julmust och läsa, kanske se en film. Självklart är chips och dipp inräknat i bilden. Känner mig lite sjuklig och inte alltför sugen att fixa till mig och träffa en massa folk. Har också blivit en del drinkande den senaste tiden. Två dagars förra helgen, kanske helgen innan det också.. Kommer inte ihåg. Men det kan vara bra med lite lugn och ro en fredag ibland. Det betyder ju inte nödvändigtvis att måste ligga hemma och läsa imorgon också. Det får den dagen avgöra. Hade förövrigt en helkoko dröm. Var på äventyr som påminde lite om Amazing race med Sanna och en massa annat folk. Jag tappade alla mina örhängen och min uttöjning var typ en decimeter i diameter. Sedan var jag tvungen att ta den där uttöjningsringen och he in i läppen så att jag inte skulle tappa den... Hände en massa saker men det har förlagts i en dimma så jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Helkoko var det iallafall som sagt.

#1

Jag slängde just ner alla mina kläder som jag har i min byrå i en sopsäck inför flytten. Hittade fyra lavendelpåsar. Jag älskar lavendel.. Den ultimata doften.

Dead like me

Dog nyss. Sprang in i vardagsrummet och la bara igen dörren till sovrummet och skulle hämta en grej, sedan sprang jag tillbaka eftersom det är så SATANS kallt. När jag drar upp dörren till sovrummet står Vita precis innanför dörren och kollar på mig. Det blev ett utdraget: AAhaAaAAh! samtidigt som jag frös fast i golvet. Satan så rädd jag blev.

Stupid Vita, tryin to kill me.....

*KjamiZ*

Biggest nono E V E R på internet är ** med små ord i. Exempelvis:
*fniss* *ler* *skrattar* *blink*

Jag spyr lite varje gång jag måste läsa text där någon har skrivit sådär.
Enda gången det är okej är när man är oseriös och driver. Got damnit!

What we've got here is failure to communicate

Ang. det förra inlägget så veeeet jag ju inte vilka låtar det är. Brukar vara den som spelas just för tillfället. Om det tillexempel spelas en jävligt käck låt när jag promenerar hem från konsum så brukar jag försöka gå i takt med låten. Men jag har inte kommit fram till några specifika låtar till mitt liv. Brukar glömma bort vilka det är så fort jag börjar tänka på något vettigare.

Up high where the whole world's watchin me

Jag tycker om att fundera på vad soundtracket till mitt liv skulle vara. Vilken låt skulle spelas när jag spatserar fram på stan, eller när jag ligger med vatten upp till näsan i badkaret och funderar på livet.

Man kan aldrig ha för mycket katthår i näsan

..............

If you don't eat your meat, you can't have any pudding

Pink Floyd är sjukt bra.

Såg förövrigt ett av dom roligaste HIMYM avsnitten ever igår. Orkar inte ens förklara, det var så king.

They'll never play this on the radio

Jag gick på konsum och köpte grädde, creme fraiche och falukorv. Sedan ställde jag mig och gjorde iordning en korvstroganoff. H E L V E T E T så gott det är. Åhhhh, dreggel bara jag tänker på det.

Nu ska jag gå ut på ett mycket viktigt uppdrag. Jag ska.. trumvirvel... röka! Okej, inte så viktigt, men efter det ska jag faktiskt göra något ganska viktigt. Ska se om jag har nå superfancyga kläder jag kan ha i helgen. Det vankas snobbfest med Sanna, Morgan & company!

Så nu säger jag adjö för denna gång.

I always get chocolate stains on my pants

Det här var min låt i början av sommaren. Jag lyssnade på den hela tiden. 
Den är sjukt bra, men det är en bättre sommarlåt än vinterlåt. Blir liksom
inte lika taggad på att gå ut och dansa i månskenet när det är
minusgrader ute..

When I passed you in the doorway
You took me with a glance
I should have taken that last bus home
But I asked you for a dance

Now we go steady to the pictures
I always get chocolate stains on my pants
'N my father he's going crazy
He say's I'm living in a trance

But I'm dancing in the moonlight
It's caught me in its spotlight
(It's alright, alright)
Dancing in the moonlight
On this long hot summer night

It's three o'clock in the morning
And I'm on the streets again
I disobeyed another warning
I should have been in by ten

I won't get out until Sunday
I'll have to say I stayed with friends
But it's a habit worth forming
If it means to justify the end

Dancing in the moonlight
It's caught me in its spotlight
(It's alright, alright)
Dancing in the moonlight
On this long hot summer night

And I'm walking home
The last bus is long gone
But I'm dancing in the moonlight

Dancing in the moonlight
It's caught me in its spotlight
(It's alright, alright)
Dancing in the moonlight
On this long hot summer night

RSS 2.0