Ny design

Ny design! Enkel och ganska neutral med en liten färgklick.
Kolla också in http://sannasoool.blogg.se nya design, fräck tjej!

Cindy Trikå

Hahahaha älskar icareklamerna. <3
http://www.youtube.com/watch?v=9N3AWL-g9Sg

Sjukligt

Huvva! Stannade hemma från skolan idag. Igår började jag hosta så fruktansvärt och fick så ont i halsen och huvudet. Samma sak inatt och imorrse. Är helt yr och det känns som att mitt huvud är fyllt med tomteskummisar. Jag vaknade inatt och märkte att jag hade en sådan underlig känsla i ryggslutet. Det kändes som att jag hade sockerdricka i svanskotan som strålade ner i låren. Det känns som att något ligger i kläm. Det var himla obehagligt och gjorde det svårt att sova eftersom det gjorde lite ont hur jag än låg. Och nu har jag haft ont hela dagen. Jag kunde nästan int ta på mig skorna när jag skulle fara och köpa halstabletter. Nyss satt jag med benen i kors i soffan och skulle sträcka mig efter mitt glas, det gjorde så fruktansvärt ont. Det svartnade för ögonen och jag tappade nästan andan. Det kändes som att hela neder delen av ryggen, rumpan och låren satt fast i ett skruvstäd som någon drog åt med fruktansvärd kraft.
Får se hur jag mår imorgon, men jag måste hur som helst till skolan. Jag missar för mycket om jag är borta imorgon.

Nu ska jag hämta täcket och lägga mig i soffan.


Här är en finfin bild på Vivien Leigh. Mycket vacker!

Nya skor och fransar

Har glömt att visa mina nya köp från tradera! Har köpt två par skor och två förpackningar med lösögonfransar.
Längtar tills det blir sommar så man kan börja använda skorna!


+ en nyfiken kisse

Jag ska dock byta snören på dom svart/röda. Tänkte mig svarta sidensnören typ.

Helgen

Hellu!
Jag har inte skrivit på flera dagar, har haft mycket att göra och varit lite småsjuk.
Ja, praktik ons, tors och fre. Det gick bra, jobbade på som attan. I fredags var Andreas borta så jag och Sanna var ensamma i plastrummet, det gick bra och vi fick ut allt som skulle ut tror jag.
När klockan slog 15.00 skyndade vi oss ner på stan för att köpa födelsedags presenter till våran far Karl Pedal, lilla kusin Simon och moster Josse. Vi hittade passande presenter till alla tre. Sedan for jag och Sanna till kattfarmen för att invänta Morgan, vi for på obs och handlade, skyndade oss hem. Åt några plättar sedan hoppade vi in i bilen, räjsade till Adam som hoppade in i bilen. Sen for vi till våran faster som inte fick i gång sin bil så vi hjälpte henne med det för att sedan skynda oss till Rille J. Där bjöds det på fika och vi satt och bablade tills vi upptäckte att klockan var 23.30 och Adam skulle upp och jobba kl 07.00 nästa morgon. Så vi började röra oss hemmåt.
Igår följde jag med sanna och morgan när dom skulle köpa sig en ny motor, dom gjorde det och sen for vi till Jocke och Simon och åt mer tårta. Vi tackade och sa adjö för att dra ivägpå nya äventyr. Lämna motorn i hörnefors! Sagt och gjort, hämta Adam och Sebb, sedan begav vi oss mot ogästvänligare platser. Vi var i garaget till 20.30 då vi börjde bli så hungriga så att jag och Sanna nästan började gnaga på den nya motorn. Då äntligen for vi till vägkrogen och åt middag, mums så gott det var! Godare skrov får man leta länge efter! När alla var mätta och belåtna började våran hemfärd. Väl hemma såg jag och Adam på tv en stund sen blev jag trött så just efter 00 gick jag och la mig. Det var mycket skönt! Men under natten har jag vaknat av diverse host och harkel anfall som har varit mindre roliga. Hmpf! Har ont i huvud och hals idag, är även snorig. HMPF!

Spänningshuvudvärk

Jag har varit en sväng på obs med Sanna och handlat lite, jag köpte tacomjukisbröd, gurka och sallad. Sen for jag hem och lagade till tacos med hjärtat. Mums! Slurpade i mig ett glas treo så nu är det mesta av huvudvärken borta, men det känns att jag har fruktansvärda spänningar i nacken. Det känns som att skinnet och musklerna i nacken är för korta och försöker dra huvudet bakåt. Men men, får lägga mig med vetekudden runt nacken när jag går och lägger mig så kanske det känns bättre imorgon. Jag kanske skämmer bort mig själv med lite zon till och med!

Näe, om man skulle försöka göra något vettigt kanske, eller bara gå och sova!



Jag bjuder på en underbar bild på vackra Sherilyn Fenn!

Din sista måltid

Jag läste denna artikel om dödsdömdas sista måltid. Det fick mig att fundera lite, vad skulle jag välja som sista måltid?
Just nu skulle jag nog säga estrellas läättsaltade chips, olws tacodipp och julmust!

Vad skulle du välja?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6449696.ab

Kolla in http://sannasoool.blogg.se/
En tuff brud i lyxförpackning!

Fransk bulldog

Igår så mailade jag en fransk bulldog kennel, otippat nog så tycket hon att jag var lite väl ung och att jag bodde för långt bort. Tror att om jag ska köpa från en kennel så kommer det bli riktigt dyrt, då dom flesta kennlar verkar sälja för +16 tusen. Så jag tror att det blir att hitta sig en sötis på blocket istället eftersom jag inte riktigt är så sugen på att betala 20 000kr för en hund, även om det är en bästa kompis dom nämsta 10-15 åren. Men det är ju ett tag kvar och jag kan ju ändra mig.
Hittade dock en kennel i obbola, så man kanske får fara dit och hälsa på lite, även om man inte planerar att köpa från en kennel.

Idag var det skola för fulla muggar. Orkar inte ens gå in på det eftersom jag är lite grinig. Sedan gick jag och fröken Hellström en sväng på stan, åt lite och babblade på.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och äta lite chips.

Åh, jag vill ha en liten fralla nu!

Hjälp Haiti!

Jag känner mig nedstämd och illamående. Det som händer på Haiti är ju så fruktansvärt! Uppemåt 200 000 personer befaras döda. Det är som att Umeå skulle bli jämnat med marken TVÅ gånger. 200 000 människor, det är så många.
Jag ska skicka pengar till någon hjälporganisation när Adam har kommit hem.
Jag tycker att alla borde göra detsamma!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6439951.ab

Så kan du hjälpa de drabbade:

Röda korset PG: 900800-4. Du kan även sms:a AKUT till 72900 och skänka 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) eller sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med "Haiti".

Rädda barnen PG 902003-3 eller skicka sms 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950.

Hoppets stjärna PG: 900253 - 6 eller sms STAR till 72930 och bidra med 100 kronor.

Läkare utan gränser PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet LIV till 72990 (50 kr).

Unicef PG 902001 -7, BG 902001-7.

Svenska kyrkans internationella arbete

Plusgiro 90 01 22-3, Bankgiro 900 122-3. Märk talongen "Haiti" Eller SMS:a "haiti" till 72950 så bidrar du med 50 kronor.

Läkarmissionen Plusgiro: 90 00 21-7 , Bankgiro: 901-7187. Märk talongen ”Haiti". Eller SMS:a Haiti50 till 72930. Du skänker 50 kr till Jordbävningsoffren.

SOS Barnbyar Plusgiro 90 02 29-6 eller Bankgiro 900-2031. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "SOSHAITI" till 72930, så bidrar du med 50 kronor.

Plan Sverige Plusgiro 90 07 31-1 eller Bakgiro 900-7311. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "HAITI" till 72 910 så bidrar du med 50 kronor.



Rice cookies

Riskakor är ju kanske bland det godaste som finns!
Har fortfarande inte gjort klart svenskan. Tror dock jag ska göra det nu!
.. Råkade ju faktiskt köpa ett par skor nyss på tradera...

221b Baker Street

God morgon!

Vad har denna dag att bjuda på? Det verkar blåsa en del ute så jag tror jag stannar inne idag. Ska göra klart ett svenska arbete och sedan kanske hitta något roligt spel att spela.. Önskar att jag hade pengar, då hade jag suttit på tradera eller någon annanstans och köpt saker.

Igår var vi på bio. Skulle först fara till Jimmy och Camilla för att äta tacos, men det hade blivit missförstånd med tiden så vi hann inte, fick fara på frasses och snabbäta istället. Vi såg Sherlock Holmes, den var riktigt bra. Sedan var vi och snurrade runt stan en stund, sen hem. Igår hann jag också med en liten tripp med Sanna och Morgan. Vi var först på statoil och åt lite sen for vi till bodbyn och kollade lite sen fortsatte vi till bullmark för att lista ut vars Andreas bodde, och vi hittade det! Sen hem igen.

Näe, man kanske skulle hitta något att sysselsätta sig med annars blirman väl vansinnig.

Förövrigt så har jag  en himla charmig katt.


Precis när du vill

Jaha, nu var första veckan av vårterminen avslutad! I måndags hade vi samhällskunskap fram till lunch och sedan första estetlektionen. Jag ska ha bild, blir nog askalas. I tisdags hade vi ingen mentortid på morgonen så vi började inte förens 9.40 med svenska. Sen lunch oc sedan natur. Kommer nog bli väldigt kung med natur eftersom vi förhoppningsvis hinner bli klar till påskovet = ledig på tisageftermiddagarna efter det.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på! Hjärtat har farit iväg och skruvar rallybil, ikväll blir det bio, men nu då? Hmm, får se vad jag hittar på!

Nya comhemreklamen är ju förövrigt KUNG! I love it



1, 2, 3

Snart är mitt livs sista jullov slut. Imorgon är det back to reality. Jag är riktigt opeppad och längtar till nästa lov. Underbara, underbara sömn.
Har gått och blivit förkyld såhär på senare dar. Ännu en gång blir jag förundrad över hur mycket snor det ryms i en liten näsa.
Känns som att huvud är tre gånger så stort som det borde vara, därför orkar jag inte skriva något vettigt.

Dance your ass off

Jag har funderat på en sak. Dance your ass off. Dom är tjocka och ska dansa bort sin övervikt, men måste dom ha så fruktansvärt osmakliga kläder när dom gör det?!

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/A_F/Da_Dh/Dance_Your_Ass_Off/crops/dance-your-ass-off17.jpg
Seriösly. Den som är stylist i detta program måste ju ha någon allvarlig hjärnskada.

kortfattat nyårsfirande

Jaha, nytt år nya möjligheter? Well, även detta år började med en grym baksmälla. Jag peppar bakismat.
Gårdagen var mycket rolig, fest hos Erik med Xara, Jonas T och Adam. Trevlig middag och alldeles för mycket alkohol, sedan iväg till östra ersboda till en kompis till Erik. Killen hette Samuel och hade för sig att vi var släkt på något sätt, det måste jag fråga ut mormor om. Efter skumpa och raketer satt vi och socialiserade ett tag innan det var dags att återväna till västra ersboda. Efterfest i eriks kök, hemma på haga runt 04 tiden tror jag och nu sitter man här igen och undrar varför man utsätter sig själv för detta.

Har en del bilder som måste kollas på också, men det får bli senare när jag känner mig lite piggare.

RSS 2.0